dimecres, 13 d’octubre del 2010

Com arribar a la Pradella

Ull que ningú es despisti!Al web de la Pradella on posa "Planifiqueu la vostra ruta amb google maps" podreu veure la ruta Barna-Vic (C-17)- Eix Vic/Olot (de Vic cap a Torelló), sortida Sant Andreu de la Vola .Ull! si us passeu aquesta sortida no n'hi ha cap més fins Olot i direcció Olot /Vic no hi ha entrada! (és increïble però és cert).
 

5 comentaris:

  1. Xics i xiques,
    Naltros marxarem després de dinar des de Vic a controlar que tot estigui ready, si algú pot pujar d'hora ens hi trobarà.

    ResponElimina
  2. Hola habibis!

    Molt bona idea això del bloc, Roser!

    Nosaltres, com sabeu, arribarem dissabte al matí, a punt per la caminada.

    Ah, i gràcies per les indicacions de la ruta. Si ens passem la sortida i arribem a Olot, doncs res, us truquem i quedem per allà... :-)))

    Fins ben aviat!

    Tere i Albert.

    ResponElimina
  3. Eo Tere i Albert no us deixeu el GPS!!! si no ens menjarem tots els bolets! Per cert, valtros enteneu de bolets? Ens cal una experta o expert...ummm

    ResponElimina
  4. Hola a tothom! Roser felicitats per la iniciativa i per la currada amb el bloc, les indicacions de com anar i tot plegat... Nosaltres calculem que arrivarem sobre les 7h del vespre, abans no podem.

    Aquesta pàgina a part m'anira molt bé per aprendre sobre blocs, ja que amb l'Anna voliem fer-ne un i veig que les instruccions són fàcils d'entendre.

    Fins d'aqui a molt poquet!
    Carme

    ResponElimina
  5. Eo Carme, de currada res de res, de fet aquesta ha estat la meva primera experiència i és molt senzillet de fer, proveu-ho.
    Després de les PAC's afegeixo més cosetes. Fins aviat!

    ResponElimina